|
RANCA FORUM online Forum RANCA, forum STATIUNEA MONTANA RANCA
|
|

|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
emil manda Junior

Data inscrierii: 06/Feb/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: 06/02/2011 23:34 Titlul subiectului: Hotel Sari |
|
|
Cea mai reusita vacanta comparativ cu toate locurile in care am fost vreodata atit in Romania cit si afara. Nicaieri nu am mai intilnit întocmai OAMENI si SERVICII, recomand aceasta locatie pentru seriozitate, atitudinea mai mult decit prietenoasa a proprietarilor care va vor rasfata nu numai cu bunatati dar si caldura sufleteasca de care dau dovada inca de la primire. Personal m-am simtit mult mai bine decit in orice unitate de cazare, totul este de foarte buna calitate, amenajarile, camerele si articolele cu care sunteti delectati (pentru ca servire e prea putin spus), masa in aceasta casa este un adevarat FESTIN. Locatia este foarte aproximativ de pirtia de schi aproximtiv 80-100m si sunt locuri de parcare extrem de bune. Sincer marturisesc faptul ca nu ma asteptam sa am asemenea surpriza placuta mai ales ca experienta mea in domeniul munte este de incepator iar acum datorita instructorului de schi pot spune ca am o noua pasiune , multumesc Vlad pentru profesionalismul si rabdarea de care ai dat dovada ( se descurca extraordinar de bine cu copii si in special cu adulti care incearca sa invete cind ar trebui sa se lase :lol:) .
In concluzie am sa ma reintorc la aceeasi locatie oricind cu deosebita placere . Toate cele dorite tuturor si daca doriti sa gasiti o oaza de liniste si destindere veniti aici cu cea mai mare incredere. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|