|
RANCA FORUM online Forum RANCA, forum STATIUNEA MONTANA RANCA
|
|

|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
bogy Junior

Data inscrierii: 07/Feb/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: 07/02/2011 10:10 Titlul subiectului: Pensiunea Evelyn |
|
|
Din pacate, domnul Lazar Remi care este patronul pensiunii, habar nu are ce inseamna notiunea de turism si mai mult de atat, este un sclav al banilor. Am discutat telefonic cu dumnealui pentru a inchiria pensiunea, rezervand o data anume si de fiecare data am fost contramandati deorece in primul caz a preferat o oferta mai avantajoasa din punct de vedere financiar (noi urma sa stam 2 nopti iar cei care au venit in locul nostru au stat 5 nopti), iar in al doilea caz, desi isi consultase agenda si ne-a spus ca este liber acel weekend, peste 3 saptamani ma suna si imi spune ca defapt e ocupat si atunci (bineinteles acelasi motiv: numarul de nopti de cazare).
PS: Daca a patit cineva acelasi lucru, il rog sa posteze aici ca sa se afle cine aste acest domn Lazar Remi |
|
| Sus |
|
 |
costy Junior

Data inscrierii: 10/Feb/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: 10/02/2011 15:06 Titlul subiectului: |
|
|
| Si eu am patit la fel. N-a vrut sa ne ia avans desi am tot incercat, motivand ca e OK asa. Cu trei zile inainte sa venim la Ranca ne suna acest nesimtit si ne spune ca nu ne mai poate caza ca deja cabana a fost inchiriata altcuiva care urma sa vina cu o zi inaintea noastra. Am cautat cazare in alta parte dar toate pensiunile ce se potriveau cautarilor noastre erau ocupate. Si uite asa s-a dus dr... vacanta noastra la munte. Anul trecut am fost tot la evelin, dar era alt patron (dl. Toma) un om special si foarte parolist. Acest nesimtit Lazar Remi nu are ce cauta in turism. App de pensiune mai nou am aflat ca se ocupa un administrator angajat de el, dar omul ala nu are numarul de telefon pe nici un site, asa ca mare atentie cand faceti rezervari. Oricum nu voi mai merge in veci la Evelyn. |
|
| Sus |
|
 |
Edward Badoi Junior

Data inscrierii: 31/Dec/2012 Mesaje: 1 Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 31/12/2012 12:28 Titlul subiectului: Nou proprietar Pensiunea Evelyn |
|
|
Buna ziua,
Numele meu este Edward Badoi si din data de 20 decembrie 2012 sunt noul si unicul proprietar al Pensiunii Casa Evelyn.
Nu am nici o legatura cu Dl Lazar !!!
VA ASTEPTAM CU DRAG !
p.s :Imi pare rau pentru cele intamplate anterior.Va garantez ca nu o sa mai aveti parte de întocmai tratament !!!
O zi buna si sarbatori fericite alaturi de cei dragi ! |
|
| Sus |
|
 |
Murty Junior

Data inscrierii: 02/Mar/2013 Mesaje: 1
|
Trimis: 02/03/2013 23:00 Titlul subiectului: Re: Nou proprietar Pensiunea Evelyn |
|
|
| Edward Badoi a scris: | Buna ziua,
Numele meu este Edward Badoi si din data de 20 decembrie 2012 sunt noul si unicul proprietar al Pensiunii Casa Evelyn.
Nu am nici o legatura cu Dl Lazar !!!
VA ASTEPTAM CU DRAG !
p.s :Imi pare rau pentru cele intamplate anterior.Va garantez ca nu o sa mai aveti parte de asemenea remediu !!!
O zi buna si sarbatori fericite alaturi de cei dragi ! |
Imi pare rau pentru cele intamplate legate de Casa Evelin.D-le Edward nu sunteti noul propietar . |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|