|
RANCA FORUM online Forum RANCA, forum STATIUNEA MONTANA RANCA
|
|

|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Dvorak Junior

Data inscrierii: 11/Ian/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: 11/01/2008 11:31 Titlul subiectului: Se poate urca la Ranca? |
|
|
| Salutare. Avand in vedere faptul ca multa lume vrea sa ajunga la ranca, dar sunt sanse sa nu se poata ajunge acolo, deschid acest topic in speranta ca cei care cunosc dispoziția drumului vor raspunde. Spre exemplu, eu as vrea sa plec maine dimineata 12.01.2008 spre ranca, insa nu stiu exact care e starea drumului. Am un Rav 4x4, insa nu am gasit lanturi (in Craiova) pentru dimensiunea rotilor. Cauciucurile in schimb sunt de iarna, noi noute, le-am schimbat ieri. Imi poate spune cineva daca am sanse sa urc? Multumesc anticipat de raspunsuri. Sper ca acest topic va fi folosit de toti cei care sunt interesati de starea drumului Novaci - Ranca. |
|
| Sus |
|
 |
administrator Administrator

Data inscrierii: 29/Iul/2007 Mesaje: 76 Localitate: BUCURESTI
|
Trimis: 11/01/2008 15:06 Titlul subiectului: Stare drum |
|
|
Daca ai 4x4 nu-ti mai trebuiesc lanturi mai ales pe drum, care este curatat ! Calatorie placuta !
PS. Cauta sa nu te opresti cand urci ! _________________ http://www.rancaonline.ro |
|
| Sus |
|
 |
Dvorak Junior

Data inscrierii: 11/Ian/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: 11/01/2008 15:42 Titlul subiectului: Re: Stare drum |
|
|
| administrator a scris: | Daca ai 4x4 nu-ti mai trebuiesc lanturi mai ales pe drum, care este curatat ! Calatorie placuta !
PS. Cauta sa nu te opresti cand urci ! |
Multumesc de raspuns O sa incerc pe cat posibil sa nu opresc, asta daca nu cumva e cineva ramas pe mijlocul drumului |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|