Pagina de start a forumului RANCA FORUM online RANCA FORUM online
Forum RANCA, forum STATIUNEA MONTANA RANCA

Mesaje privateMesaje private

AutentificareAutentificare  InregistrareInregistrare

Profil  Cautare  Membri  FAQ  Grupuri
Webcam

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului RANCA FORUM online -> Webcams Ranca
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Papuc Alexandru
Junior
Junior

Data inscrierii: 11/Dec/2007

MesajTrimis: 15/03/2008 10:18    Titlul subiectului: Webcam Raspunde cu citat (quote)

Nu inteleg de ce Primaria de la Baia de Fier nu a aprobat instalarea camerei web ......oricum observ ca cei de acolo nu vor promovarea zonei Ranca. As vrea sa stiu si eu care au fost motivele invocate de ei??
Referitor la amplasarea camerei, ar fi o pozitie buna pe peretele hotelului Onix sau ar mai putea fi instalata pe unul dintre stalpii din partea de sus a teleschiului, ar fi vizibilitate buna asupra partiei si bazei ei.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
administrator
Administrator
Administrator
administrator

Data inscrierii: 29/Iul/2007

MesajTrimis: 15/03/2008 23:39    Titlul subiectului: Raspuns Raspunde cu citat (quote)

Se eschiveaza toti de la primarie in ultimul timp au refuzat sa raspunda la telefoanele mobile ! Nu am primit nici un raspuns oficial, initial au fost de acord cu ideea si ne-au dus cu vorba ! momentul trece si nu rezolvam nimic !
Avem acordul verbal al administratorului partiilor, avem luata aprobare de frecventa de banda pe la autoritatea nationala, am gasit firma care poata sa ne prezintă internet wireless . Acum cautam un partener sa-i facem reclama pe pagina unde vor fi adăugate imaginile live, am trimis scrisori de propunere parteneriat la mai multe firme din judetul Gorj si asteptam un raspuns saptamana viitoare ! Daca nu, avem deja o propunere din Bucuresti sa montam camera pe blocul Charles de Gaulle Plaza din piata Charles de Gaulle sa prinda intersectia si parcul Herastrau . Este tentant dar scopul initial era pentru partia de la Ranca ! ........
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului RANCA FORUM online -> Webcams Ranca Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum